Stap voor stap onze wereld beter begrijpen

Social entrepreneur, CEO op snijvlak publiek/privaat
Nieuwsgierige bibliofiel
LittleBitz | FactClub @BNR | Fronterra | THNK


Ik breng energie en nieuw perspectieven; waarbij ik graag de buitenwereld ‘binnen’ haal. Ondernemen maakt me gelukkig.

Ik leid social start-up LittleBitz, ben oud-directeur van VSO, voormalig directeur van De Publieke Zaak en presenteerde  Feit of Fabel op BNR.

Mijn aandachtsgebieden zijn (internationale) politiek, leiderschap en sociale innovatie – en de belangrijke rol van het bedrijfsleven en ondernemerschap daarin. Ik ben ‘founding participant’ van THNK, School of Creative Leadership. Ik geniet van het opzetten van nieuwe initiatieven, het combineren van disciplines, denkwijzen en het verbinden van mensen. Ik heb een nieuwsgierige geest en lees zoveel als ik kan, met een grote liefde voor boeken.

Ik heb een essaybundel samengesteld over de noodzaak van een dynamischer Nederland. Lees hier en hier en hier enkele van mijn andere publicaties.

Met veel plezier leid ik debatten en schuif ik aan als commentator van het nieuws bij ronde tafels, discussies en op de radio, bijvoorbeeld over fact free politics.

LinkedIn
Twitter
Mail

2017-02-13-photo-00000391