Spreker & dagvoorzitter

Ik breng energie en nieuw perspectieven; waarbij ik graag de buitenwereld ‘binnen’ haal.
Als dagvoorzitter en spreker treed ik op bij congressen en symposia (in zowel het Nederlands als Engels). Met veel plezier leid ik debatten en schuif ik aan als commentator van het nieuws bij ronde tafels, discussies en op de radio, bijvoorbeeld over fact free politics.

Ik leid een social start-up, ben oud-directeur van VSO, een internationale ontwikkelingsorganisatie, voormalig directeur van De Publieke Zaak en presenteerde  Feit of Fabel op BNR.

2017-02-13-photo-000003912017-02-13-photo-00000392

Mijn aandachtsgebieden zijn (internationale) politiek, leiderschap en sociale innovatie – en de belangrijke rol van het bedrijfsleven en ondernemerschap daarin. Ik ben ‘founding participant’ van THNK, School of Creative Leadership.

Ik geniet van het opzetten van nieuwe initiatieven, het combineren van disciplines, denkwijzen en het verbinden van mensen. Ik heb een nieuwsgierige geest en lees zoveel als ik kan, met een grote liefde voor boeken.

Ik heb een essaybundel samengesteld over de noodzaak van een dynamischer Nederland. Lees hier en hier en hier enkele van mijn andere publicaties.

Voor meer informatie
E: pepijn@dpvandijk.com
M: +31 616364681
@pepijnvandijk

%d bloggers like this: